Friday, May 18, 2012

Filme Filme Online: The Hunger Games, detronat la box-office

După patru săptămâni petrecute pe primul loc al box-office-ului şi peste 350 de milioane de dolari încasaţi doar pe teritoriul Statelor Unite, The Hunger Games a cedat prima poziţie în faţa nou-intratei comedii Think Like a Man.

Potrivit BoxOfficeMojo, pelicula lui Tim Story (Fantastic Four, Taxi) despre patru femei hotărâte să îşi facă partenerii să fie mai atenţi la nevoile lor a strâns din vânzarea biletelor 33 de milioane de dolari, un succes clar, luând în considerare bugetul de doar 12 milioane de dolari al acestuia. Cel de-al doilea debut al săptămânii, drama The Lucky One, cu Zac Efron în rol central, ocupă locul secund în clasament, cu 22 de milioane de dolari încasări.

Prima parte a noii francize ce a cucerit publicul, The Hunger Games, a coborât pe locul trei, cele 14 milioane de dolari încasate reprezentând o scădere de 30 de procente faţă de week-end-ul trecut.

Locul patru îi revine lui Chimpanzee, o altă noutate a topului, un documentar narat de Tim Allen despre un cimpanzeu separat de familie, care este adoptat de masculul unui alt grup. Pe cinci coboară The Three Stooges, cu 9,2 milioane, urmat de The Cabin in the Woods (7,7 milioane), American Reunion (5,2 milioane), Titanic 3D (5 milioane), 21 Jump Street (4,6 milioane) şi Mirror, Mirror (4,1 milioane de dolari).

No comments:

Post a Comment