Friday, May 18, 2012

Filme Filme Online: Gary Ross a renunţat la The Hunger Games pentru Houdini

Regizorul lui The Hunger Games, Gary Ross, a renunţat la cârma celei de-a doua părţi a francizei pentru adolescenţi pentru a se dedica altor proiecte. Unul dintre acestea, se pare, este Houdini, un proiect incitant, ce nu trimite către o peliculă biografică clasică, ci către una axată pe mister, adrenalină şi acţiune.

Potrivit The Hollywood Reporter, pelicula are la bază cartea lui William Kalush şi Larry Sloman, The Secret Life of Houdini: The Making of America’s First Superhero, un volum cu accente biografice pe care Noah Oppenheim l-a adaptat marelui ecran.

Cartea, publicată în 2006, a devenit cunoscută datorită trimiterilor către spionaj ale autorilor vizavi de Houdini. Descrierile lor îl prezintă pe maestrul iluzionist drept spion, furnizor de informaţii pentru Scotland Yard si alte servicii secrete pentru care a monitorizat anarhiști şi a vânat răufăcători. Intenţia producătorilor filmului este de a crea o franciză de acţiune al cărei personaj să se situeze undeva între Indiana Jones şi Sherlock Holmes.

No comments:

Post a Comment