Friday, May 18, 2012

Filme Filme Online: The Hunger Games îşi continuă dominaţia la box-office

Trei noi producţii şi-au făcut în acest week-end debutul în box-office-ul nord-american, însă niciuna dintre ele nu a reuşit să întreacă la încasări The Hunger Games, ce se află pe primul loc a patra săptămână la rând. Ultimul film care a reuşit această performanţă a fost Avatar-ul lui James Cameron, în 2009.

Potrivit BoxOfficeMojo, The Hunger Games a strâns şi în această săptămână 21,5 milioane de dolari şi a ajuns la un total al încasărilor globale de 531 de milioane. Producţia filmulului a costat 78 de milioane.

Pe locul doi în clasament a intrat The Three Stooges, comedia ce a atras în cinematografe un număr foarte mare de adolescenţi sub 18 ani. La un buget de doar 35 de milioane de dolari, suma obţinută în acest sfârşit de săptămână, de 17,1 milioane de dolari, arată că filmul are mari şanse să devină profitabil.

The Cabin in the Woods, un horror lăudat de criticii de film, cu Chris Hemsworth în rol principal şi un scenariu imaginat de Josh Whedon, a ocupat locul trei, cu 14,9 milioane de dolari. La un buget de producţie de 45 de milioane de dolari, se pare că pelicula va avea ceva de furcă pentru a obţine succesul şi la box-office.

Ultima nouă intrare a acestei săptămâni este Lockout, thriller-ul SF cu Guy Pearce drept protagonist, ale cărui prime încasări se situează la 6,3 milioane.

Titanic 3D coboară săptămâna aceasta pe locul patru, având încasări de 11,6 milioane. Filmul, a cărui relansare este încununată de succes la box-office peste tot în lume, a avut în China cel mai bun debut al tuturor timpurilor, cu 58 de milioane de dolari obţinute din vânzările biletelor în această ţară.

Pe cinci se află American Reunion (10,7 milioane), urmat de Mirror, Mirror (7 milioane), Wrath of the Titans (6,9 milioane), 21 Jump Street (6,8 milioane) şi, pe zece, Dr. Seuss’ The Lorax (3 milioane de dolari).

No comments:

Post a Comment